Joe Bonamassa – Újabb bőséges részlet érkezett a Sydney-ben elhangzott műsorból

írta karpatisz | 2019.10.08.

Már csak két és fél hét van hátra a kétszeres Grammy-jelölt bluesgitáros következő koncertfelvételének megjelenéséig. A Sydney-i Operaházban felvett buliról most a 2014-es ’Different Shades Of Blue’ egyik dalát hallhatjuk.

Joe Bonamassának rengeteg rajongó és kritikus tette fel a kérdést: „Lesz új albuma 2019-ben?” Nemrég meg is érkezett a válasz, hiszen egy koncertlemezzel kedveskedik rajongóinak, melyet a Sydney-i Operaházban rögzítettek 2016-ban. Az előadáson olyan változatban hangoztak el a dalok, amik eddig még sosem jelentek meg, köztük a ’Blues Of Desperation’ lemez címadó dala is. A gitáros mindig arra törekedett, hogy a legjobb produkciót nyújtsa a világon, így ezen az előadáson is Anton Fig (ütőhangszerek), Michael Rhodes (basszusgitár), Reese Wynans (billentyűs hangszerek), Paulie Cerra (szaxofon), Lee Thornburg (trombita) és három vokalista, Mahalia Barnes, Juanita Tippins, valamint Gary Pinto segítette ki. A Mascot Label Group október 25-re tűzte ki a ’Live At The Sydney Opera House’ megjelenését, mely digitális formátumokban, CD, fekete és színes LP lemezen lesz kapható. Utóbbin természetesen egy bónuszdal is helyet kap, a Livin' Easy. Előrendelést ITT adhatsz le.

A gitáros ismét videó formájában népszerűsíti a csak hangzóanyagként megjelenő felvételt, a Drive után most a Love Ain't A Love Song tesztelhető.