Machine Head – Hangolj a koncertre a The Rage To Overcome új felvételével!

írta TAZ | 2019.10.08.

Pár napon belül hazánkban is tiszteletét teszi a Machine Head, akik jubileumi turnéjukkal köröznek a nagyvilágban. A folytatásban a The Rage To Overcome friss élő változata hallgatható meg.

Március végén vált hivatalossá, hogy jubileumi turnéra indul a Machine Head, méghozzá a debütáló lemezzel, a 25 éves ’Burn My Eyes’-zal. Az albumot felvevő felállásból az eredeti gitáros, Logan Mader és Chris Kontos dobos is csatlakozik Robb Flynnhez, nemrég pedig arról beszélt a banda főnöke, hogy új dalokon is dolgoznak, sőt a debütlemezt is felvették újból a stúdióban, amit dalonként terveznek kiadni.

„Lesz ’Burn My Eyes’ turné, de addig még hat hónap – mondta Flynn. – Ahogy a Kerrang! magazin megjósolta, új dalokon is dolgozunk, úgyhogy lesz új kiadványunk. Tulajdonképpen a turnéra induló felállás már rögzítette élőben a stúdióban a ’Burn My Eyes’-t, amit dalonként akarunk megjelentetni. Valószínűleg ez csak digitálisan jelenik meg, hogy legyen valami a jubileumra. Fel is vettük, ahogy rögzítettük a dalokat, úgyhogy valószínűleg lesznek playthrough videók is.”

A csapathoz Wacław "Vogg" Kiełtyka (Decapitated) gitáros és Matt Alston (Devilment) dobos is csatlakozott, a koncerteken Logan Mader gitáros és Chris Kontos dobos játszik Robb Flynn-nel a ’Burn My Eyes’ 25 éves jubileumának alkalmából, azonban a banda újkori dalait a frissen igazolt zenészekkel adja elő a zenekar főnöke és Jared MacEachern.

Alább az eddig bemutatott stúdiós felvételek után most a The Rage To Overcome tesztelhető, ITT pedig a teltházas budapesti koncert Facebook-oldalát találod.