Sebastian Bach – Meghívta a Skid Row tagjait turnéjára

írta Dzsó | 2019.06.14.

A Skid Row egykori frontembere turnéval ünnepli a banda debütáló albumának 30. évfordulóját, ennek kapcsán meghívta a klasszikus felállás tagjait, hogy csatlakozzanak hozzá a színpadon egy kis jammelésre.

Sebastian Bach a legendás 1989-es lemez mind a 11 dalát eljátssza a saját szólórepertoárjából válogatva mellé, az első ilyen koncert augusztus 29-én lesz Nashville-ben. A nyílt meghívást annak ellenére adta ki, hogy az 1996-os távozása óta nem igazán találkozott a Skid Row tagjaival.

„Ezennel szeretném meghívni a banda minden tagját, mindenki tudja, hogy ki az az öt ember, aki ezt a lemezt készítette. A nyílt meghívás mindannyiuknak szól, ha szeretnének fellépni velem. Többet erről most nem tudok mondani, majd a helyszínen minden kiderül. A legfontosabb, hogy eltelt 30 hosszú év, ilyesmi nem történik túl gyakran, miért ne ünnepelhetném meg ezt velük együtt? Igen, szeretném, nagyon is! Ki tudja, hogy nem üt-e el holnap egy kamion, nincs mire várni, nem leszünk fiatalabbak, ahogy a mondás tartja!”

Sebastian Bach turnébandája olyan nevekből áll, mint a gitáros Brent Woods – aki különböző pozíciókban közreműködött a Sons Of Apollo, a Kiss, Michael Schenker, vagy Vince Neil lemezein –, Bobby Jarzombek dobos (Riot, Halford, Fates Warning, Iced Earth) és Rob DeLuca basszer (UFO, Helmet, OF EARTH, Spread Eagle).