Tankcsapda – Könyvmegjelenés és dedikálás

írta savafan | 2019.06.10.

Június 12-én jelenik meg a Tankcsapda ’Liliput Hollywood – A kendőzetlen igazság’ című könyve. A rendhagyó, több mint 600 oldalas könyv elkészítésében a zenekar sajtósán kívül egy pszichológus is oroszlánrészt vállalt, a fotókkal gazdagon megspékelt könyvben kendőzetlenül és őszintén válaszoltak a tagok minden kérdésre.

Sikerek, kudarcok, sztorik a múltból és a jelenből. Három zenész és egy pszichológus együtt, egymással szemben. Ebben a könyvben egyrészt őszintén szó van a múltról, másrészt a három zenész megnyílt egy olyan szakembernek, aki falakat és tabukat döntögetett. Egy pszichológus, akinek beszélnek magukról, egymásról, a környezetükről. Kortünet ez a könyv – a Tankcsapda szemüvegén keresztül – a zeneiparról, és bizonyíték arra, hogy egymásról is lehet őszinte véleményt alkotni. Ami itt elhangzik, az a kendőzetlen igazság Sidiről, Lukácsról és Fejesről.

A könyvet, a már megszokott módon a MOL kutakon lehet megvásárolni (a kutak listája ITT található) 3990 Ft-os áron, de a megjelenés napján tartandó dedikáláson is beszerezhető lesz. Június 12-én Budapesten, a Fresh Corner Downtown kávézóban (1075. Budapest, Károly krt. 11.) 16 órától dedikál a zenekar, ahová minden érdeklődőt és rajongót szeretettel várnak!