Beast In Black – A Myrath társaságában jönnek Budapestre

írta CsiGabiGa | 2019.05.15.

Meghirdették a Beast In Black lemezbemutató Európa-turnéjának második körét. A magyar basszusgitárost soraiban tudó csapat végre hazánkba is eljut headlinerként, ráadásul a Myrath társaságában.

A 'From Hell With Love' albummal még nagyobbat durrantott a Beast In Black, mint bemutatkozó albumával. A megannyi előzenekari fellépés (tavaly nálunk kétszer is megfordultak, a Rhapsody és a Nightwish vendégeként, sőt, még idén is lesz egy fellépésük a Powerwolf előtt) után végre headlinerként adtak teltházas koncerteket. 16 finnországi fellépésük közül 13-ra, Európa-turnéjuk 15 állomásából 8-ra minden jegy elkelt. Most bejelentették az Európa-turné második körét, melyen a szintén kimagaslóan jó új lemezt produkáló Myrath lesz az előzenekaruk.

A japán és angol fellépéseken kívül még vár rájuk a fesztiválszezon (Summer Breeze, Heavy Montréal, Metalfest Open Air, stb.), de október-november hónapokban visszatérnek az európai klubokba, hogy olyan helyeken is fellépjenek, ahol még sohasem játszottak főbandaként (Magyarország, Csehország, Dánia, Lengyelország, csak hogy néhány példát említsek). A koncerteken a tunéziai metal csapat, a Myrath lesz a nyitó produkció.

A zenekar így üdvözli az újabb koncerteket: „Az első headliner turnénk már véget ért, és megértettük, hogy hatalmas az érdeklődés a zenekar iránt egész Európában, nemcsak azokban az országokban, ahol jártunk. A 31 nagy sikert aratott koncert lehetővé tette számunkra, hogy egy második kört tervezzünk őszre, és ezáltal újabb területek felé is nyithatunk. Köszönjük a meleg fogadtatást, srácok, ezúttal égni akarunk a szeretetetekben!”

Aki kíváncsi rájuk, ne halogassa sokáig a jegyvásárlást, mert könnyen hoppon maradhat a korábbi koncertek tapasztalatai alapján.

'From Hell With Love European Tour 2019' - Part II

Vendég: Myrath

10. 29. N Oslo - Vulkan Arena (Myrath nélkül)
10. 30. S Gothenburg - Trädgår'n (Myrath nélkül)
10. 31. DK Copenhagen - Pumpehuset
11. 01. D Hanover - MusikZentrum
11. 02. D Cologne - Live Music Hall
11. 03. NL Tilburg - 013
11. 04. F Paris - Élysée Montmartre
11. 06. F Strasbourg - La Laiterie
11. 07. D Stuttgart - Im Wizemann (Halle)
11. 08. D Schweinfurt - Stattbahnhof
11. 09. D Dresden - Tante JU
11. 11. PL Wroclaw - Pralnia
11. 12. CZ Prague - MeetFactory
11. 13. H Budapest - Barba Negra
11. 15. A Graz - p.p.c.
11. 16. SK Bratislava - Atelier Babylon
11. 17. A Vienna - Szene
11. 18. D Munich - Backstage (Werk)