Peter Frampton – Így játszik B.B. Kinget

írta TAZ | 2019.05.14.

Júniusban blues lemezzel jelentkezik Peter Frampton, amiről a folytatásban B.B. King klasszikusát, a The Thrill Is Gone-t hallgathatod meg tőle.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, június 7-én blues lemezt ad ki Peter Frampton. A szóban forgó anyagról az első dal, a The Thrill Is Gone (B.B. King-feldolgozás) alább hallgatható meg. Frampton a B.B. Kinggel való találkozásról a következőképpen mesélt: „Odamentem a buszához, hogy találkozzak vele, és nagyon ideges voltam, már-már dadogtam előtte. Láthatta, hogy kisebb gondjaim vannak, úgyhogy csak annyit mondott, hogy »Peter, ülj le, fiam. Csak mondd, hogy mit szeretnél, és megteszem.« Nem hittem el, egyszerűen lenyugtatott. Ő volt a legszerényebb és a legkedvesebb ember, akit csak kívánhattál, egyszerű volt vele kijönni.”

A dalról és a 2013-as Guitar Circus turnéról pedig így mesélt: „Ez egy megtiszteltetés volt. Elég szerencsések és kiváltságosak voltunk, hogy B.B. King utolsó előtti turnéján nekünk nyitott, minden koncerten együtt játszottuk ezt a dalt. Nem gondolom, hogy az emberek megharagudnak, hogy megcsináltuk ezt a verziót.”

A szóban forgó The Thrill Is Gone-ban Sonny Landreth is közreműködött.