Donnie Vie – Új dallal vezeti fel júniusra halasztott lemezét

írta TAZ | 2019.05.13.

Nyár elején új szólólemezzel jelentkezik az Enuff Z’Nuff egykori frontembere, Donnie Vie. Az albumról egy dal már legurult, melyet a folytatásban egy új tétel követ, ami nem kapott helyet a szóban forgó lemezen.

Az eredetileg tavaly novemberre időzített új szólólemezzel csak június 7-én jelentkezik Donnie Vie, az Enuff Z’Nuff egykori frontembere. A zenész a tavaly nyáron megjelent Enuff-albumon már nem működött közre semmilyen minőségben, úgyhogy teljes mértékben csak saját anyagára koncentrálhatott, mely rajongói támogatással készült el. A ’Beautiful Things’ című lemezről Donnie a következőket mondta: „Az istenek hagytak egy kosárnyi remek ötletet az ajtóm előtt, ebből pedig lett egy dallamokból és különböző hangzásokból álló csináld magad fagylaltkehely. Az eredmény egészen varázslatos lett, mely felülmúlta reményeimet, továbbá játszik néhány nagymacska is ezen az anyagon.”

A nagymacskák alatt olyan kiválóságokat értett, mint Paul Gilbert, Roger Joseph Manning, Jr., Matt Walker, Ed Breckenfeld, Jonny Polonsky, Casey McDonough, Phil Angotti, Jay O'Rourke, Alton Smith, Mike LePond vagy éppen John Monaco. Az albumról az I Could Save The World után most egy, a lemeztől független tétel, az Instant Karma csekkolható.

’Beautiful Things’ számlista:

01. Beautiful Things
02. Plain Jane
03. Breaking Me Down
04. I Could Save the World
05. Fly
06. Tender Lights
07. I'll Surrender
08. Whatever
09. Fallin' Through The Pages
10. Back From The Blue