Iron Maiden – Jön a második sorozat a remaszterelt stúdiólemezekből

írta karpatisz | 2019.02.20.

A Parlophone Records és a zenekar nemrég tették közzé, hogy március 22-től újabb négy Iron Maiden-album érkezik digipak csomagolásban.

A 2014-es és a 2017-es vinyl újrakiadások után a legendás csapat a CD lemezekkel folytatja tovább a régi kiadványok frissítését. A második eresztésben a ’Powerslave’, a ’Somewhere In Time’, a ’Seventh Son Of A Seventh Son’ és a ’No Prayer For The Dying’ kapja meg az új digipakes külsőt. Az aktuális négyes közül a ’Somewhere In Time’ lesz egy speciális dobozban is elérhető, amelyben egy Eddie figurát és egy felvarrót is megtalálhatunk majd. A kiadványok előrendelése elkezdődött, IDE kattintva vásárolhatunk a régi kedvencekből, alább pedig egy rövid ízelítő videót is megnézhetünk.

A zenekar alapító-basszusgitárosa, Steve Harris így nyilatkozott a sorozattal kapcsolatosan: „Hosszú ideje terveztük ezeket az újrakiadásokat, egyszerűen elvarázsolt a 2015-ös remaszterizálás eredménye. Azt hiszem, sosem szóltak jobban ezek a lemezeink és elérkezett a megfelelő idő, hogy CD-n is elérhetővé váljon a sorozat.”

Az első pakkban megtalálható ’The Number Of The Beast’-ről IDE kattintva olvasható el cikkünk.